Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Survivor tentokrát opustili dva hráči. Upozorňujeme, že následující text obsahuje spoilery! Jedním z nich je operní pěvec Michael Skalický, který hned první večer opustil kmen kvůli zdravotním problémům. Ty byly nakonec tak vážné, že musel v Dominikánské republice podstoupit operaci.

Pár dní po operaci se ukázal na kmenové radě s úsměvem i slzami na tváři, kde mu Ondřej Novotný uhasil pochodeň. „Hlavně musíte hrát, udělat z toho mega show, abych se mohl příští rok přihlásit znovu. Je to můj sen a příští rok budu absolvovat milion castingů znovu a uvidím, jestli se mi to povede, nebo ne,“ řekl Michael.

Pro operního pěvce však měl Novotný ještě překvapení v podobě zlaté vstupenky, která mu umožní vstoupit příští rok do hry. „A to už je všechno. Uvidíme se za rok,“ dodal moderátor s úsměvem.

Další hráčkou, která opustila Survivor, byla Katka z VIP kmene Titánů. Katka byla společně s modelkou Denisou Dvořákovou zvolena do duelu, který jí byl nakonec osudným, a hru musela opustit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám