Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Survivoru to začalo mezi hráči pořádně vřít. Hádky ovšem neprobíhají uvnitř kmene, ale právě vzájemně mezi kmeny Lovců a Titánů.

Vše započalo, když se moderátor Ondřej Novotný (46) otevřeně v kmeni Lovců zeptal, koho by z kmene Titánů vyhodili. Slova se prvně chopil Filip, který označil Martina Careva.

Survivor hádka mikyr

„Měl na nás plnou pusu řečí a zatím nic nepředvedl. Za mě je to amatér a neměl by tady co dělat,“ řekl Filip, což překvapilo nejen Martina, ale také Ornellu. „Tak to je fakt dement,“ řekla Filipovi během kmenové rady.

Později se do slovní války pustil i Tomáš a Martin Prágr, který prý naznačil, že právě Tomáš jako streamer okrádá děti o peníze. „Je to blbost a typická urážka ke streamerům,“ řekl. „Já tady nejsem od toho, abychom na sebe házeli špínu,“ odpověděl tanečník, kterému Tomášova reakce přišla zcestná.

„Když jsi streamer, tak okrádáš děti o peníze. To je fakt, proti tomu nemáš bojovat. Každý streamer a youtuber. Já dělám to stejné, co ty. Nebojoval bych tady s tím. Takhle se tě to dotklo? To je neuvěřitelné,“ podotkl bavič Mikýř. A celou hádku uzavřela ještě Ornella. „Já bych řekla, že potrefená husa nejvíc křičí,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám