Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Leo DiCaprio (49) chce mít nejspíš jistotu, že bude mít dobré sousedy. Tím jediným bude totiž zřejmě on sám... V okolí svého domu v Hollywood Hills postupně skoupil několik domů s pozemky a nyní se ukazuje, že by si mohl pořídit ještě pátý, který je právě v prodeji...

Z fotografie s popisky je patrné, jak rozlehlou část lukrativní kalifornské čtvrti již herec vlastní. Aktuálně je to pět parcel se čtyřmi nemovitostmi, z nichž první pořídil již v roce 1999 za 2,5 milionu dolarů. Kromě tří ložnic a pěti koupelen se u něj nachází i basketbalové hřiště. Jako poslední se do hercova vlastnictví dostalo sídlo se čtyřmi ložnicemi a pěti koupelnami, za nějž hvězda Titanicu loni zaplatila 10,5 milionu dolarů.

Část monstrózního komplexu s několika bazény, který dohromady čítá na patnáct ložnic a zabírá užitnou plochu zhruba 1400 čtverečních metrů, navíc aktuálně prochází nákladnou rekonstrukcí.

Na seznamu nemovitostí k prodeji se nyní ocitl ještě další sousední dům se třemi ložnicemi s cenovkou 5,35 milionu dolarů, kterého se zbavuje producent slavných sérií Vřískot či Scary Movie Andrew Rona. Půjde Leo proti proudu mnoha hereckých hvězd, které se z Kalifornie v poslední době naopak stěhují pryč, nebo si tuto nabídku nechá DiCaprio tentokrát ujít?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám