Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známé zahrady Boboli ve Florencii se v pondělí dočkaly vzácné návštěvy. Jejich krásy přijel obdivovat Leonardo DiCaprio (49) společně s tatínkem Georgem a nevlastní maminkou Peggy Farrar. Trojici pak doplnil ještě Leonardův kolega a dlouholetý kamarád Tobey Maguire (47), představitel filmového Spider-Mana.

Skupina byla ovšem ještě daleko početnější, jelikož Tobey vzal s sebou na výlet do Evropy i svou bývalou manželku Jennifer Meyer (46) a jejich děti. Leonardo pro tentokrát vynechal roušku a vystačil si s kšiltovkou a slunečními brýlemi. Nenápadný look pak doladil šedým tričkem, khaki šortkami a mikinou okolo pasu.

Oscarový herec a jeho blízcí si trpělivě vystáli frontu spolu s ostatními turisty nejen před zahradami, ale rovněž u dalších slavných památek ve městě. Skupinka ve Florencii nevynechala například prohlídku paláce a muzea Bargello a Medicejské kaple.

Jakkoli mohl být Leonardo nenápadný, jeho tatínka přehlédnout nešlo. Devětasedmdesátiletý George DiCaprio na první pohled zaujme nejen svými dlouhými šedými vlasy, ale především výraznými košilemi, které má v oblibě.

S rodinou Leo tráví poslední dobou hodně času, minulý týden byl spatřen, jak měl spolu s tatínkem a Peggy namířeno do restaurace Chiltern Firehouse v Londýně, kam jen o chvíli dřív dorazila modelka Gigi Hadid (29), s níž je spojován už od loňského roku. Není tak vyloučeno, že DiCaprio chtěl Hadid rodině představit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám