Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy na taneční show StarDance jsou v plném proudu. Známé osobnosti již obuly taneční boty a trénují se svými partnery základy i první choreografie. Tuhle cestu sdílí se svými fanoušky i Iva Kubelková (46), která skrze příspěvky ukazuje, jaká je to dřina. „Začínáme trénovat od srpna,“ svěřila se pro Super.cz.

Hned z prvního tréninku si odnesla zranění, kterých postupně přibývá.

„Tak tohle jsem si, prosím pěkně, vytvořila sama. Abyste si nemysleli, že na těch trénincích jen papáme fíky,“ napsala k fotografii, kde má viditelně pohmožděnou nohu. Na dalším snímku má zase téměř kompletně zalepená chodidla náplastí na puchýře, které má na patách a na téměř každém prstu.

„Utahá vás tak, že se nemůžete nadechnout, a ještě si s vámi chce povídat,“ okomentovala Iva video svého tanečního partnera Martina Prágra, který si natočil zmoženou moderátorku, když si potřebovala dát od tance na chvíli pauzu a lehla si na gauč.

I když fanoušci zatím viděli Ivu téměř vždy vyčerpanou, tak věří, že právě ona by se mohla stát vítězkou letošního ročníku. Jak se ostatně říká: těžko na cvičišti, lehko na bojišti.

„Auuu, stejně jste pořád moje vítězka,“ vzkázala obdivovatelka. „Věřím, že vše přebolí, že bolest a únavu překonáte. Věřím, jak mnoho ostatních, že budete i v tanci úspěšná,“ uvedl jiný fanoušek. „Už se moc těším, ale není to žádná procházka růžovým sadem. To je mi jasné, ale určitě budete favoritka,“ napsal další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám