Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdy letošního ročníku StarDance vtrhly na taneční parket. Už minulý týden začala většina soutěžících zkoušet a své taneční střevíce poprvé obula i Iva Kubelková (46). Netrvalo dlouho a první šrámy ze zkušebny jsou na světě.

Mezi nejčastější zranění začátečníků patří odřeniny, kterým se nevyhnula ani Iva. „Hlásím, že jsme dnes měli první trénink na StarDance a taky hlásím první puchýř na noze a taky hlásím, že Martin Prágr je na mě zatím hodný a že jsme se dnes drželi hesla hlavně nepřepálit start. Bože kolik těch puchýřů ještě bude,“ svěřila se Iva Kubelková, která se ještě před pár dny fotila v plavkách na pláži.

Pohodu u moře vystřídala za dřinu na tanečním parketu, která ji bude čekat během následujících několika měsíců. Moderátorka a modelka naskočila do zkoušení s úsměvem a puchýře snad budou jejím prvním a posledním zraněním ve StarDance. Co se úrazů týče, v letošním roce už by měla mít vybráno.

V únoru si totiž nešťastně vykloubila rameno. „Je to pro mě takový otazník, jak moc a kam mě to pustí a co všechno si budu moct dovolit,“ řekla Super.cz nedávno Kubelková, která si pak v červnu nešikovně podvrkla koleno. Vše je nyní však v pořádků a Iva se může naplno pustit do zkoušení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám