Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radka Třeštíková (42) si po poslední nahé fotce dala chvíli pauzu, ani v adventním čase ale své sledující neochudila o pohled na své tělo. Právě teď spisovatelka zkoumá svou vánoční náladu a za vizualizaci svých pocitů sklidila pochvalu.

Fanoušci Radky Třeštíkové se kromě jejích děl mohou vždy těšit i na neotřelé příspěvky na jejím Instagramu. Před třemi týdny ohromila nahou fotografií, která se ale dočkala i negativní odezvy. „Umělkyně s kruhem v nose, jako kus hovězího,“ napsala jí jedna ze sledujících. Radka nelenila a k příspěvku také napsala svůj názor. „Dnes se mě jedna paní ptala, jestli ještě píšu, anebo už se jenom fotím nahá, tak já jen, že stíhám obojí a smrkám tak dobře, že mi v tom kroužku pro krávy vůbec nezůstává sopel, díky za zájem!“

Kdo by čekal, že si Radka Třeštíková dá po takové reakci od podobných fotek delší pauzu, ten by se pletl. Naopak. Hned další obrazový příspěvek spisovatelky obsahuje kromě jiných i fotografii, na které stojí do půl těla svlečená. „Monitoruji svou vánoční náladu,“ napsala ke snímkům. A série, kde se objevují i spisovatelčina selfie, nohy focené ve vaně se sněhem nebo téměř složené puzzle, sklidila úspěch.

„Takovou tě mám rád! Radka Rebelka. Ted už chápu tu chybějící kostičku puzzle v minulých příbězích!“ reagoval například miliardář Richard Chlad. „Krásná, sexy, inteligentní, co více dodat,“ píše jiný sledující. „Co na to říct? Just beautiful,“ dodává další. Tak uvidíme, jestli Radka svým fanouškům věnuje nějaký pěkný „dárek“ i přímo k Vánocům.

Reklama

Další články

Načítám