Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Radku Třeštíkovou (42) byly až dosud typické dvě věci - vypracované tělo a ofina. A právě s jednou z nich se spisovatelka rozloučila. Svým sledujícím nabídla pohled na nový účes hned na několika snímcích. A to včetně pěkně sexy fotek.

Říká se, že žena zatouží po změně účesu například v době, kdy se rozejde s partnerem. Radka Třeštíková byla naposledy spojována s režisérem Adamem Sedlákem, který natočil film Banger. S tím byla nedávno v Dánsku a oba na své účty přidávali fotografie z výletu. Jinak si ale spisovatelka své soukromí velmi hlídá, a tak můžeme jen hádat, jak je na tom s láskou v současné době. Jedno je ale jasné. Radka se rozhodla radikálně změnit účes. „Miluju tě, ale na chvíli jdem zas od sebe, ofino,“ napsala k sérií fotografií, na kterých ofinu vyměnila za „ulíznutý“ účes. Fanoušci takovou proměnu ocenili, možná ale emotikony ohýnků reagovali i na něco jiného než na ofinu.

Radka jim totiž nabídla hned několik sexy fotografií. Selfie v nevšední halence vystřídala „výtahovka,“ na které se spisovatelka vyfotila v legínách a ve velmi módním topu poslední doby, který dámy nosí většinou bez podprsenky a který tak odhaluje vnady. Výtahovka se pak v sérii objevuje ještě jedna, opět s odhaleným břichem a čtvrtá fotografie je selfie u topení. Jestli je spisovatelka, která boduje svou poslední knihou Kde jsi, když nejsi, šťastná v soukromí, sice nevíme, ale dle svého pohledu je velmi spokojená sama se sebou, a to bývá u ženy to nejdůležitější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám