Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) ráda provokuje. To dokázala i svou poslední nahou fotkou, kde v rouše Evině zapózovala schoulená v posteli. Kromě obdivných reakcí ale schytala i pořádnou kritiku.

Ke zmíněné fotce Radka napsala krátký vzkaz v angličtině. „Umění tě nikdy nenechá samotného, čas uklidnit se a pomazlit se,“ napsala Třeštíková na sociální síti ke snímku, kde v ruce drží výtvor výtvarníka Jana Kalába.

Od lidí ale dostala kromě pozitivních reakcí i pořádně ledovou sprchu. „Umělkyně s kruhem v nose, jako kus hovězího,“ napsala jí jedna ze sledujících. Radka se ale nezalekla a na kritiku se rozhodla reagovat. „Dnes se mě jedna paní ptala, jestli ještě píšu anebo už se jenom fotím nahá, tak já jen, že stíhám obojí a smrkám tak dobře, že mi v tom kroužku pro krávy vůbec nezůstává sopel, díky za zájem!“

A v reakcích pokračovala. „Taky jsem prej ve finanční tísni. Z čehož se mám podle všeho dostat právě zveřejňováním nahých fotech na Insta, které sice není jinak zpoplatněno, ale na to ch*ije pes,“ nešetřila Radka peprnými slovíčky.

V závěru reakcí se nechala poučit. „Ještě bych si s vám povídala, ale musím jít psát. Dnes jsem se totiž mimo jiné dozvěděla i to, že poznávacím znamením opravdového spisovatele není to, že se fotí nahý!!! Se tady vystavuji jak smyslů zbavená, a přitom stačilo napsat knihu,“ doplnila Radka Třeštíková.

Reklama

Další články

Načítám