Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražských Vysočanech proběhl další ročník RadFace. Na zápasy v kleci se dorazila podívat i Lulu, civilním jménem Zdeňka Černá, kterou už diváci mohli vidět zápasit v loňském roce, v kategorii plácání po zadku. Během rozhovoru ale došlo na Agátu Hanychovou (39), která Zdeňce stále leží v žaludku.

Lulu tak Agátu opět vyzývá k tomu, aby se s ní utkala v kleci. „Agáta je na mém top listu, na seznamu lidí, které bych chtěla v té kleci potkat a pořádně jim nakopat prd*l,“ spustila silikonová kráska během rozhovoru pro Super.cz.

A slova na adresu Agáty se začala stupňovat. „Já si myslím, že je to promiskuitní…, nechci říct to slovo. To, jak střídá chlapy, tatínky svých dětí, opak mě. Já jsem člověk, který je věrný celý život svému partnerovi. Nelíbí se mi také, jak lže. Lže o spoustě lidí, lže o sobě samotné. Ráda bych si to s ní tedy vyřídila a všechno tohle jí ukázala, kdo má pravdu, a prostě ji trošku poučila,“ řekla nám.

Spor mezi zmíněnými dámami vznikl poté, co Agáta v pořadu Agáta a Vincent: Taky názor řekla o Lulu větu: „To je ta ště**a od Karlose Vémoly. To bych tady asi neměla říkat.“ Od té doby spolu mají nevyřízené účty.

Reklama

Další články

Načítám