Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) přistoupila k poněkud nečekanému velikonočnímu gestu. Na své sociální síti veřejně vyzvala tatínky svých dětí, se kterými se soudí, ke smíření. Vše doplnila srdíčky.

Influencerka a moderátorka našeho pořadu Agáta a Vincent: Taky názor má v poslední době spoustu starostí. Musí docházet k soudu, kde se řeší nejen péče o dceru Rozárku, kterou má s Jaromírem Soukupem, ale také spor s Jakubem Prachařem kvůli tomu, že Agáta ukazuje společnou dceru Miu na sociální síti.

Na Agátu toho v poslední době ale nejspíš bylo už moc, a protože si chce udělat pěkné Velikonoce, rozhodla se pro smířlivý tón a přímo na Instagram napsala tatínkům svých dětí.

„Velikonoce jsou svátky naděje… Milí tatínkové J+J ! Prosím ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším. Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit. Píši vám veřejně, stejně jako veřejně probíhá spor. Všichni zúčastnění potřebujeme klid. Děkuji. Matka vašich dcer: Mii a Rózy,“ uvedla k fotografii, kde spojila dva snímky, jeden, na kterém je s Jaromírem Soukupem, a druhý, na němž pózuje s Jakubem Prachařem.

Od svých fanoušků samozřejmě hned získala velkou podporu, příspěvek kladně okomentoval třeba i několikanásobný otec Josef Kokta. Někteří sledující jsou zvědaví na to, jak se k takovému vyjádření a prosbě postaví samotní tatínci dětí. Tak uvidíme, jestli některý z nich zareaguje.

Reklama

Další články

Načítám