Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Burešová (30) před nějakým časem propadla tetování. K tomu ji navedl její partner, šéfkuchař Přemek Forejt (37), jehož výtvory na těle nejde přehlédnout.

„Když jsem se s ní potkal, tak neměla jedinou tečku, a teď s tím začala. Postupně, pomaličku a taky má pár hezkých tetování,“ svěřil se Přemek Forejt před časem Super.cz s úsměvem.

Pokud jde o Evu Burešovou, tak se na sociálních sítích pochlubila několika novými kousky. „To slunce dělá divy! A taky už konečně jsou vidět moje malé tetovačky, které mě zdobí,“ uvedla k fotografiím, na kterých odhaluje nejen malůvky na kůži, ale také svou půvabnou tvář bez líčení.

Pro Evu Burešovou má každé tetování určitý význam. S Přemkem dokonce má i jedno společné, konkrétně malé srdíčko. Celkem jich má už víc než deset.

„Vždycky jsem si přála mít potetované prsty, tak tam teď mám měsíček a dvě hvězdičky, na levou paži jsem si nechala napsat ‚Buď laskavá‘ a mám tam lahvičku s vodou s bylinkami. Na pravé paži mám bylinky, vykuřovadla, protože je mám ráda,“ řekla Eva Burešová před časem Super.cz. V galerii se podívejte, co nového si oblíbená zpěvačka a herečka nechala vytetovat.

Reklama

Další články

Načítám