Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šéfkuchař Přemek Forejt (37) je známý svou oblibou tetování, která jsou odrazem jeho osobnosti a celkové image. Nedávno se rozhodl zajít o kousek dál, když si nechal některé výtvory spojit, a nyní ho zdobí i barevná abstrakce až po bradu.

„Mám dva rukávy, motýla a chtěl jsem to spojit. Když jsem byl u mého tatéra, tak jsme se o tom bavili a řekl mi, jestli nechci krk. Nejdřív jsem nevěděl, zda to není moc, ale pak jsem si řekl, že jsem stejně skoro celý potetovaný a lidé to na mně znají. Tak jsem do toho šel,“ svěřil se Přemek Forejt Super.cz s tím, že se tohle tetování neobešlo bez krému na zmírnění bolesti.

„Nebylo to příjemné a přiznám se, že jsem si část potom nechal namazat. Nebudu si hrát na hrdinu. Takže ano, potřeboval jsem pak trochu pomoct,“ prozradil oblíbený šéfkuchař, jehož tetování se velmi líbí partnerce Evě Burešové (30). Dokonce to byl on, kdo ji do tohoto světa poprvé zasvětil.

„Evička mě v tom podpořila, líbí se jí to. Když jsem se s ní potkal, tak neměla jedinou tečku, a teď s tím začala. Postupně, pomaličku a taky má pár hezkých tetování,“ dodal s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám