Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni začátkem července překvapil Milan Peroutka své fanoušky utajenou svatbou. Půl roku poté, co se s partnerem registrovali, přiznal, že po veselce s Dominikem jako mnoho jiných sezdaných párů řešili i změnu jména.

Pro změnu příjmení se nakonec rozhodl právě Milanův partner. „Dominik je Peroutka, takže to píšete špatně,“ řekl Super.cz se smíchem zpěvák s tím, že ve hře byla i možnost, že by oba měli dvě příjmení.

„Abychom měli dvě příjmení, tak je to daleko komplikovanější. Jelikož mi zůstalo moje příjmení, tak jsem to měl jednodušší, stačí vyměnit občanku. Domča to měl podstatně náročnější, všechny ty doklady. Byla to nejjednodušší cesta, takže jsme Peroutkovi,“ řekl Milan, kterého jsme potkali na zkoušce muzikálu Troja v Divadle Broadway.

Do zkoušení naskočil hned po svém návratu z dovolené, kde trávil přelom roku. A jak prozradil, se svým partnerem teď tráví mnohem víc času než dřív. Dominik mu totiž dělá manažera. „Pořád je co řešit, jsem rád, že mám vedle sebe člověka, kterému důvěřuji ve všem,“ svěřil se Peroutka s tím, že zatím u nich vztahové problémy kvůli tomu, že spolu i pracují, nehrozí.

„Samozřejmě spousta lidí udělí spoustu rad, takže i my jsme slyšeli, že to není ideální. U nás to nějak vyplynulo a uvidíme, jak to bude dál. Můžeme teď spolu trávit mnohem víc času a Dominik je v tom šikovný, takže zatím žádný obláček,“ dodal Milan Peroutka.

Reklama

Další články

Načítám