Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

­Půl roku po svatbě se konečně odhodlal a pochlubil se střípky z romantické veselky. Milan Peroutka v roce 2023 zažil jeden z nejkrásnějších dnů ve svém životě, když se svým partnerem Dominikem uspořádali veselku.

Dojemnými okamžiky z letní svatby, kdy se zpěvák registroval, se dosud příliš nechlubil. S příchodem nového roku se rozhodl, že se podělí se svými fanoušky přece jen o pár romantických chvil ze svého života. „Já jsem s vámi doteďka vlastně nic moc nesdílel, a to máme tolik přenádherných fotek. Vždycky když si je prohlížím, říkám si: byl to fakt nejhezčí den v životě,“ svěřil se zpěvák.

Ve svůj velký den nevynechal ani tradice, spolu s Dominikem si tak vychutnali polévku z jednoho talíře. Svatební hostinu pozvedli na vyšší úroveň tím, že hosty potěšili věží ze šampaňského a nechyběl ani rozverný první tanec. „Miluju vás,“ napsala Peroutkovi k romantickým snímkům ze svatby bývalá přítelkyně Michaela Tomešová. K fotkám plných lásky a společných objetí poslala srdíčka také Anička Slováčková. „Milánku, přeji vám další roky nabušené láskou! A taky zdraví a štěstí a energii, která promění sny v realitu,“ napsala herečka Sandra Nováková.

Reklama

Další články

Načítám