Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V lednu Česko žilo zápasem mezi Jaromírem Soukupem (55) a Psychopatem Bejrem. Ten ale skončil fiaskem. Bejr (46) nehrál podle pravidel boxu, ke kterému nastoupil, a rozhodčí jej po několika faulech v prvních minutách zápasu diskvalifikoval. Trofej tak nad hlavu zvedl Soukup.

Nyní, s lehkým odstupem času, o sobě dává Bejr opět vědět. Na veřejnosti se ukázal ve zlatém saku Karlose Vémoly (38), což bylo překvapením pro mnoho lidí. Nahlas tvrdil, že ho nad Karlosem vyhrál ve škrtící challenge.

Ve známém saku také veřejnosti oznámil velkou věc. Clash of the Stars vyměnil za Red Face. „Oktagon, ten už je úplně slabej. Až odejde ta největší hvězda, což je Karlos Vémola, tak si myslím, že přijme nabídku do Red Face. Já už jsem s ním předdomluvil zápas v boxu,“ nechal se slyšet Bejr.

„Změní se celá show. Teď v dubnu uvidíte velkou hudebně-světelnou show, skvělé hosty, zajímavější zápasy, bude to živější a já si myslím, že bude vyprodáno,“ dodal sebejistě Psychopat Bejr, který sází na to, že pozornost lidí přitáhne zejména MMA zápas mezi Freescootem a celebritou internetu, francouzskou hvězdou, kterou je Jean-Claude Mémort. Dále zápas Droběny, která váží 262 kg, nebo takzvaně prdelkový fight (zápas), ve kterém si naplácají hvězdy Only Fans.

Reklama

Další články

Načítám