Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dnes se Jaromír Soukup (55) utká na očekávaném turnaji Clash of the Stars v boxu. Jeho protivníkem je bizarní Aleš „Psychopat“ Bejr, který nejenže mediálního magnáta už před nějakou dobou napadl na TV Barrandov a na jedné z tiskových konferencí, ale i na té závěrečné stačilo málo, aby tekla krev.

Z důvodu bezpečnosti mezi ně organizátoři postavili během vážení plexisklo, aby nedošlo k nějakému úrazu. A zdá se, že dobře udělali. Jakmile se totiž Psychopat dostal ze svěrací kazajky, tak začal do plexiskla mlátit a kopat, až celou konstrukci zničil.

Jaromír Soukup zachoval klidnou hlavu, neprojevil náznak emoce a ani se nesnažil předčasně uniknout. Pouze řekl: „Tohle mě nebaví.“ A pak odešel s klidem pryč.

O další pikantní podívanou a překvapení se postarala hvězda Onlyfans Petra Úradníčková alias Inked Dory, která ukázala svou vylepšenou hruď. Místo toho, aby si oblékla tričko, tak si ho nechala namalovat na tělo. Petra se utká s influencerkou Denisou Ryndovou. V galerii se podívejte, jak to na posledním setkání zápasníků před turnajem vypadalo a kdo si ho nenechal ujít.

Reklama

Další články

Načítám