Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejočekávanější zápas sedmého pokračování Clash of the Stars mezi Jaromírem Soukupem (55) a Psychopatem Bejrem skončil fiaskem. Bejr nehrál podle pravidel boxu, ke kterému nastoupili, a rozhodčí jej po několika faulech v první minutě zápasu diskvalifikoval. Trofej tak nad hlavu zvedl Soukup.

„Bylo to špatný, bylo to nečistý. Nevím, proč to dělal. Všem děkuju, nikdy jsem před tolika lidmi nestál a je to obrovská energie, děkuju za to,“ řekl Soukup po zápasu.

První reakce diváků na sebe nenechaly dlouho čekat, kritika se snáší především na hlavu Bejra, od hlavního zápasu večera fanoušci čekali zajímavější podívanou. „Bejr mě nesmírně zklamal a doufám, že už zápasit nikdy nebude. Absolutně dojebal už tak dojebaný galavečer,“ zní jeden z komentářů. „Na tenhle zápas jsem se hrozně těšila, už bych Bejrovi nedávala prostor, totálně zkažený hlavní zápas večera,“ přidala se další divačka.

Když organizátoři oznámili Soukupovu účast, překvapilo to asi všechny fanoušky této mnohdy bizarní podívané. Jen den před soubojem k tomu Super.cz řekl, že jeho motivace se zúčastnit nebyla sportovní.

„Měl jsem spousty zdravotních i osobních problémů a chtěl jsem se dát dohromady fyzicky, což se mi povedlo. První cíl se mi splnil a tohle už je taková třešnička na dortu,“ vysvětlil.

Reklama

Další články

Načítám