Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to oficiální! Ornella Koktová (31) je soutěžící v reality show Survivor 2024, kde patří do VIP kmene Titánů.

„Do Survivoru jdu proto, že se těším na dobrodružství, kterých jsem si moc neužila, protože jsem měla brzo děti. Myslím si, že moje menší eso v rukávu je, že si podle mě plno lidí myslí, že jsem z cukru, ale tak to není,“ svěřila se Ornella v medailonku pro TV Nova s tím, že ji manžel Josef Kokta (67) v této cestě podpořil.

„Můj muž říká, že jsem střelec a dobrodruh, takže je asi rád, že se takhle vybouřím a nebudu ho samotného mučit na nějakých extrémních cestách. Přeje mi to a chce, abych si to v rámci možností užila,“ řekla s úsměvem a zároveň se nebojí, že by o jejich tři děti nebylo dobře postaráno.

„O Pepu a děti nemám strach, protože je úžasný táta a asi abnormál v mužské verzi. To se nebojím, spíš se bojím stesku po dětech, protože jsem od nich nikdy nebyla delší dobu. Jelikož nemáme ani nějaký fungující prarodiče, který by je hlídali, tak jsou s námi děti opravdu nonstop,“ řekla Ornella, která se víc než absence zubního kartáčku strachuje, že na ostrově nebude toaletní papír. Respekt bude mít i z nedostatku jídla a únavy.

Ornella Koktová je v českém showbyznysovém rybníčku velmi známou osobností. To ale v případě soutěže nebere jako nevýhodu. „Jdu tam sama za sebe a ani nemám kapacitu, abych přemýšlela nad tím, co si myslí ostatní. Důležité je, když mě nakonec poznají, pak mi kolikrát lidé říkají, že jsem úplně normální holka, a to si myslím, že nastane i na tom ostrově,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám