Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stalo se již tradicí, že moderátoři dlouhodobých reality show, které se odehrávají v zahraničí, nemusí kvůli práci rezignovat na soukromý život. Na „kšeft“ sebou berou i rodiny.

Takhle se na Kanárech díky Love Islandu vystřídali rodinní příslušníci nejprve Nikol Moravcové (36) a poté také Zory Hejdové (33), které pořad o hledání lásky moderovaly. Stejně to má i moderátor reality show Survivor Ondřej Novotný (46).

Ten se už potřetí stal průvodcem napínavého „boje o přežití“, který se odehrává v Dominikánské republice. A doma opět nenechal manželku, bývalou Českou Miss Renatu Langmannovou (37) s jejich dcerkou Medou.

Z Karibiku se s fanoušky podělili i o rodinný snímek, kde se Ondřej pochlubil vypracovanou postavou v plavkách. „Letos už potřetí. Náš tým se nemění, jen jeden člen je každý rok o něco větší,“ napsal ke snímku Ondřej. Tím samozřejmě myslel Medu, které letos budou čtyři roky.

Reklama

Další články

Načítám