Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší bratr zpěváka Jana Bendiga (30), herec a držitel Českého lva Marsell Bendig má za sebou ošklivou autonehodu. Ta se stala, když se vracel se svou pěveckou kolegyní Lucií Bikárovou z koncertu.

Marsell byl odvezen do nemocnice s podezřením na vnitřní krvácení, to se nakonec naštěstí nepotvrdilo. Dostal však fixační krunýř na krční páteř, při nárazu prý rozbil hlavou okénko auta.

„Nezvládl jsem řízení, je to moje chyba, začalo sněžit a vozovka byla kluzká. Jsem z toho hrozně špatný,“ řekl deníku Blesk hercův manažer. Dle prvního vyjádření Marsella i Lucie se naštěstí nikomu nestalo nic vážného.

„Kdyby při nás nestál Bůh a všichni svatý, už bychom tu nejspíš nebyli, z téhle noční můry se budeme probouzet ještě dlouhou dobu. Ale díky bohu jsme v pořádku a vyvázli jsme jen s odřeninami a naraženými zády. Děkujeme všem za zprávy a podporu. Jsme doma a v pořádku,“ uvedl herec a zpěvačka na sociálních sítích, kde zveřejnili i fotografii nabouraného vozu.

„Uvědomili jsme si, že neznáme den ani hodinu, kdy může být konec. Prosím, dávejte na sebe všichni pozor, protože nikdy nevíte, co se může stát. S Lucií vám ještě jednou děkujeme za starost a podporu, ukázali jste, že nás máte opravdu rádi,“ napsal a zároveň poukázal na jednu odpornou zprávu s přáním smrti, kterou mu poslal sledující. „To je karma zkur*ysyne cikánskej. Škoda, že si v tom autě nechcípnul, ale i tak dobrý,“ uvedl i s dodatkem směrem k jeho bratrovi. „Ještě tam měl sedět brácha no,“ stojí v nechutné soukromé zprávě, na kterou Marsell reagoval.

„A pro pána, který píše tyhle krásný zprávy, máme taky co říct: JSME ZDRAVÍ a ŽIVÍ,“ dodal Marsell, který se dočkal v komentářích velké podpory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám