Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší bratr zpěváka Jana Bendiga (30), herec a držitel Českého lva Marsell Bendig měl ošklivou autonehodu. Ta se stala, když se svou pěveckou kolegyní Lucií Bikárovou a manažerem Josefem odjížděli z koncertu, jak jako první informoval deník Blesk.

Marsell byl převezen do nemocnice s podezřením na vnitřní krvácení, to se nakonec naštěstí nepotvrdilo. Dostal však fixační krunýř na krční páteř, při nárazu prý rozbil hlavou okénko auta.

„Nezvládl jsem řízení, je to moje chyba, začalo sněžit a vozovka byla kluzká. Jsem z toho hrozně špatný,“ řekl deníku Marsellův manažer a řidič s tím, že vznikly obavy kvůli mladé zpěvačce, která nedávno prodělala operaci ucha.

Informaci o nehodě na dálnici potvrdil i mluvčí ZZS Kraje Vysočina Petr Janáček. „Před půlnocí jsme na 107. km zasahovali. Po dopravní nehodě byly ošetřeny dvě osoby, které byly převezeny do nemocnice v Jihlavě s lehčími zraněními,“ uvedl. Podle mluvčí Krajského ředitelství policie Kraje Vysočina dostal řidič smyk. „Řidič vozu Renault (měl v autě další dva spolujezdce) jel v levém jízdním pruhu, nepřizpůsobil rychlost jízdy vozovce, dostal smyk, najel na středový pás,“ uvedla Dana Čírtková s tím, že byly dvě zraněné osoby převezeny do jihlavské nemocnice. Zároveň potvrdila, že dechová zkouška na alkohol i drogy byla negativní.

Reklama

Další články

Načítám