Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě ji čeká velká tisková konference, ale první rozhovory poskytla nová miss world už na letišti při návratu ze světové soutěže. Krystyna Pyszková (25) je šťastná, že se osmnáct let po Taťáně Kuchařové stala jako Češka majitelkou nejcennější korunky ve světě krásy.

Krystyna byla v zahraničí, nejdříve v Indii, kde soutěž probíhala, poté na Mauriciu a v Londýně, déle než měsíc. Těšila se hlavně na rodinu a přátele a také na české jídlo. „Dám si svíčkovou se spoustou knedlíků,“ smála se Krystyna, která v Indii jedla v podstatě jen máslové kuře butter chicken. Z rodiny ji přišla přivítat jen sestra. „Třinec je přece jen dálka, pojedu tam, ale rodiče museli jít v pondělí ráno do práce,“ vysvětlovala.

V Česku se Krystyna zdrží pouze týden a program má naplánovaný na minuty. „Budíček mám ve čtyři ráno a program je od rána do večera. Potom už letím do New Yorku a začíná světová tour. Začíná v Kataru a pak to bude asi po Africe,“ vysvětlila. Hejty, které se na ni z tohoto kontinentu po jejím vítězství hrnuly, si nebere osobně a jet se tam nebojí.

„Já zaznamenala také pozitivní komentáře a hezké reakce. Myslím, že je normální, že každý fandí své favoritce. Sama jsem jela na Miss World s tím, že karty jsou rozdané trochu hůř, protože minulá vítězka byla také blondýnka z Evropy. Spousta lidí mi říkala, že kvůli tomu nemám velkou šanci. Ale ukázala jsem, že i se špatně rozdanými kartami se dá hra obrátit,“ míní Pyszková.

Ta navíc soutěžila se čtyřicetistupňovou horečkou. „Skoro všechny dívky jsme tam dostaly teplotu a nějakou virózu. O to to bylo náročnější a zároveň jsme pyšnější, že se to podařilo. Den předtím jsem z toho byla nešťastná, protože jsem se cítila velmi zle, a přitom to byl moment, na který jsem se připravovala spoustu měsíců,“ dodala Krystyna, která v našem videu vyprávěla i o tom, jak na ni Indie zapůsobila.

Reklama

Další články

Načítám