Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po uvedení dvou úspěšných řad padla o víkendu klapka závěrečné životopisné minisérie Iveta. První scény, do kterých se tvůrci s režisérem Michalem Samirem pustili, vykreslují období soudního sporu mezi Ladislavem Štaidlem a Ivetou Bartošovou (†48) o opatrovnictví jejich syna.

Třetí a poslední řada popíše život zpěvačky třináct let po odchodu od otce syna Artura, neopominou období, kdy měla Bartošová problémy s alkoholem i antidepresivy a příblíží také její vztahy. V příběhu tak nebude chybět Josef Rychtář (65), kterého Iveta pojala za manžela, ani její samozvaný ochránce Zdeněk Macura (49).

„Vždycky jsem si myslel, že ze všech řad Ivety budou scénáře a příprava té třetí zdaleka nejjednodušší. V tomto období je vše lehce dohledatelné, je tu nepřeberné množství videí, rozhovorů a záznamů. Ale opak byl pravdou. Dotýkáme se totiž toho nejkřehčího a nejkomplikovanějšího období, kterým si člověk může projít. Navíc většina veřejnosti má jasně ustanoveno, kdo je v tomto příběhu kladný, záporný a kdo za co může,“ řekl režisér a scenárista Ivety Michal Samir s tím, že přináší na celé období jiný úhel pohledu.

Stejně jako v předchozích řadách se diváci dočkají skvělých proměn. V hlavní roli Ivety Bartošové se jako v řadách přechozích objeví herečka Anna Fialová. Neuvěřitelná pak bude proměna Davida Prachaře (65) v někdejšího majitele bezpečnostní agentury Josefa Rychtáře.

Vedle Davida Prachaře coby Josefa Rychtáře se před kamerou objeví také Richard Krajčo v roli Zdeňka Macury a nebude chybět ani postava novináře Pavla Novotného. „Myslím, že Richard Krajčo a David Prachař se díky svému hereckému talentu postarají o to, abychom skutečné osoby neztvárňovali jako karikatury. Moc se na to těším. Novinářskou partu doplní v roli Pavla Novotného Filip Rajmont, za mě téměř k nerozeznání od skutečné předlohy,“ svěřila se castingová režisérka Maja Hamplová.

Reklama

Další články

Načítám