Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve třetím díle nabídne minisérie Iveta období, kdy se zpěvačka Iveta Bartošová (†48) konečně stává matkou. Po kariérní pauze, kdy se věnovala synovi Arturovi, se jí začíná stýskat po koncertech a fanoušcích. Kývne tak na příležitost objevit se ve slavném muzikálu Dracula.

A právě scénu ze stále oblíbeného představení, které se hraje už dvě desítky let, si před kamerami vystřihla představitelka hlavní role Anna Fialová. V sexy oblečku, kdy oblékla přiléhavé kraťasy a top s hlubokým výstřihem zahrála jednu z oblíbených scén. „Měla obrovský talent, opravdu. Ty její písničky jsou strašně těžké a myslím, že tenkrát se zpěvy tolik neupravovaly jako dneska, kdy je možné v nich následně něco dotáhnout a vyladit, když jste pod tónem nebo naopak,“ svěřila se zpěvačka, pro kterou zpívat jako Iveta rozhodně nebylo jednoduché.

„Nejsem úplně soprán, dozpívám se do něj, ale není to pro mě jednoduché. A když navíc nahráváte písně ve studiu, tak slyšíte opravdu sebemenší chybu a zádrhel, nebo jste trochu pod tónem, nad tónem, neodpustí vám to nic," řekla zpěvačka, která během natáčení propukala i v pláč. „Měla jsem tam i jeden takový propad, kdy jsem i prchla ven abych se vybrečela, protože jsem třeba dvanáctkrát nebyla schopná trefit jeden blbej tón,“ dodala představitelka Ivety Anna Fialová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám