Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci nejdrsnější reality show Survivor se už dnes konečně dočkají zahájení dlouho očekávané nové řady. Mezi účastníky je i Ornella Koktová (31), maminka tří dětí, která na první pohled nepůsobí jako někdo, kdo by dokázal přežít v džungli. I proto jsou všichni zvědaví, jak si v soutěži povede a jak daleko se dostane. Teď to ale vypadá, že její fanoušci mají radost zkaženou předčasně. Propálil její manžel něco, co neměl?

Josef Kokta se od Ornellina odjezdu přímo vzorně staral o domácnost a jejich společné děti Quentina, Svena a Lilianne. To si přijela „zkontrolovat“ Ornellina kamarádka Agáta Hanychová a vše vysílala v živém vysílání na Instagramu.

„Je tady uklizeno. Vůbec nechápu, jak to zvládáš,“ pochválila napřed Pepu a dodala: „Ornella tady fakt není, to jsem vám chtěla říct,“ čímž chtěla učinit přítrž spekulacím, že už je Ornella z Dominikánské republiky zpátky a ze Survivoru byla vyřazena.

Josef s ní ale moc nespolupracoval a k jejímu velkému údivu reagoval: „Oni ji schovávají někde na nějakým hotelu.“ Viditelně překvapená Agáta se Pepy tedy nemohla nezeptat, jestli to má chápat tak, že už Ornella v Survivoru skončila. Kokta se snažil mlžit, ale situaci už asi nezachránil: „Nevím. Ona tam někde je, ale schovává se,“ snažil se své předchozí tvrzení zmírnit, leč pravděpodobně dost marně…

Reklama

Další články

Načítám