Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už téměř měsíc, co Ornella Koktová (31) opustila svou domácnost, manžela Josefa Koktu (67) a jejich tři děti kvůli drsné reality show Survivor, do níž přijala nabídku.

Josef Kokta je tak aktuálně na děti i domácnost sám, za což sklízí hromadné poklony od fanynek. „Na domácnost jsem sám, rodina není. Reakce jsou hlavně od žen, které řeší, co vařím, a podobně. Těší mě to, děkuju za poklony, které mi ty holky skládají, je to dřina,“ svěřil se Super.cz Josef Kokta, který dětem vyvařuje i jídla, která jsou časově náročnější na přípravu.

„Vyzývám všechny maminky, co nic nestíhají, aby sledovaly tento profil. Opravdu smekám,“ vzkázala Koktovi jedna z fanynek. „Jste skvělej, ráda vás sleduji, hned mám lepší den. A budu sledovat Orny, minimálně vyhrála super muže,“ tak nějak mu lichotí desítky dalších, kterým Kokta s pokorou děkuje.

Aktuálně se navíc musí vypořádat s nepříjemným obdobím. Jeho děti totiž onemocněly, a tak jim vyvařuje nejen vývary na rychlé uzdravení. „Miláčci jsou nemocní, tak jdeme udělat vitamínovou bombu s rakytníkem v medu,“ svěřil se Kokta, který si i s takovou situací hravě poradí.

Pokud jde o Ornellu v Survivoru, tak si nemyslí, že vydrží až do konce. „Ne, tomu nevěřím, myslím si, že ji určitě vyhodí. Hlavně má ráda jídlo, a když nebude mít jídlo, tak bude nepříjemná a bude to špatný, no,“ řekl před pár dny redakci s úsměvem. V galerii se podívejte, jak Josef Kokta zvládá domácnost bez své manželky.

Reklama

Další články

Načítám