Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aneta Krejčíková (33) na sobě před pár měsíci začala pořádně makat. Přiznala, že hubne, a také na sebe práskla, že podstoupila úpravu poprsí. Vše nyní přineslo své ovoce a blondýnka ohromila veřejnost.

Na tiskové konferenci pražského Divadla Na Fidlovačce se Aneta objevila v šatech, které dokonalým způsobem obkreslily její novou figuru. Herečka se pyšní pasem jako vosa, toho si všichni přítomní všimli a hned si o jejím novém těle špitali.

I my jí museli říct, že od našeho posledního setkání minulý rok na své postavě zapracovala a že jí to moc sluší. „Děkuji,“ reagovala Aneta na naši lichotku.

K nové figuře jí dopomohlo pravidelné cvičení, spánek a také hodně práce. „Musím říct, že ty generálkové týdny jsou pro mě vždy velmi náročné. Jsem velmi vděčná své rodině, že mi pomáhá s dětmi v tomto čase, kdy nic nestíhám,“ usmívala se herečka, která se nemůže dočkat, až se divákům na prknech zmíněného divadla ukáže ve hře Válka Roseových. Premiéra proběhne v pátek 1. března. Po jejím boku bude zářit Martin Písařík (44) nebo Jan Holík.

Reklama

Další články

Načítám