Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fígl, jak mít dokonalejší dekolt, objevila po trojnásobné mamince Ornelle Koktové (31) už i herečka Aneta Krejčíková (32), která před nedávnem podstoupila úpravu poprsí. To ale neznamená, že pásku, která drží poprsí ještě výš, občas nevyužije.

Známá blondýnka fanouškům dokonce ukázala, jak vypadají její ňadra bez pásky a pak s páskou. „Tohle je taková pecka, buchty! V prvních vteřinách videa je vidět rozdíl mezi tím, jak vypadá výstřih s páskou a jak bez,“ uvedla Aneta k příspěvku se slovy, že tahle páska je pro ni už nějaký čas nepostradatelný kousek tajného „spodního prádla“.

„Anet, díky za video. To je boží vychytávka. Děkuji ti za nás holky s větším poprsím,“ vzkázala Anet fanynka. „To je aspoň žena, která se za nic nestydí a dobře vypadá,“ uvedla další.

V komentářích se objevilo i několik dotazů na její upravená ňadra. Někteří fanoušci se domnívali, že má v těle implantáty, opak je ale pravdou.

„Byla jsem na modelaci, nikoliv na zmenšení, implantáty určitě použít můžete. Já je nemám. Sama mám materiálu dost, takže je nepotřebuju,“ svěřila se nedávno hvězda seriálů Ulice nebo Volha s tím, že je s výsledkem velmi spokojená.

Reklama

Další články

Načítám