Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Krejčíková (33) se už rok může pyšnit svým vysněným poprsím, které si nechala po dvou porodech upravit. V tomto případě nešlo ani o zmenšení, ani vložení implantátů do těla, ale o modelaci.

Hvězda seriálů Ulice nebo Volha přiznala, že se jí na vylepšená ňadra fanoušci neustále ptají. I proto se rozhodla rok po operaci k tomuto tématu všeobecně vyjádřit.

„Zcela upřímně mě děsí to, že buchty před dětmi, kolem 20ti let, si chtějí nechat narvat do těla silikony, absolutně s tím nesouhlasím a myslím, že to velmi vypovídá o naší společnosti a o tom, jaké nároky jsou obecně na ženy kladeny. Bohužel, ne každá žena, a ještě navíc v tak mladém věku, je schopna obklopit se lidmi, kteří podporují její zdravé sebevědomí. Nebo si svá stanoviska přijetí vůči svému tělu, bez plastických chirurgů, dokáže budovat sama. Na tom bychom měli pracovat mnohem více, než abychom podporovali, že cokoliv ‚nedokonalé‘ je rozbité a je potřeba to okamžitě opravit,“ uvedla Aneta Krejčíková jasně na sociálních sítích s tím, že jí samotné tahle dobře zvážená modelace velmi pomohla.

„Pomohlo mi to velmi, ale nutno říct, že po dvou dětech, kdy jsem v každém těhotenství přibrala 20 kilogramů a po odstavení druhého dítěte, kdy jsem se začala pomalu navracet ke své zdravé váze, to tělo dostalo celkem záhul a promýšlela jsem to opravdu velmi poctivě a neunáhleně,“ napsala herečka, která přiznala, že se přijala taková, jaká je, až po nějakém čase.

„Ještě před deseti lety mi přišly nejvíc sexy holky, co nemají skoro žádná prsa, pak se to změnilo i díky tomu, že jsem konečně přijala sebe sama. A teď mi přijde sexy každá žena, nehledě na to, jaká má prsa, nohy nebo zadek. Ta, která vyzařuje slunce a s krásnou energií přistupuje k životu. A tím bychom se měli navzájem inspirovat. Abychom se starali s láskou a péčí o svá těla, byli veselí a šťastní, jedli kvalitní, prosté, avšak opravdové jídlo, měli každodenní pohyb a s laskavostí a vděčností přistupovali ke každému dni. Mně to taky nejde pořád, ale snažím se, i když každý den začínám od začátku,“ dodala Aneta Krejčíková.

Reklama

Další články

Načítám