Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoji druhou desku Osudová, kterou natočila s kapelou a řadou hostů, pokřtila zpěvačka Anna Slováčková (28) v naprosto zaplněném Lucerna Music Baru. Po dlouhé době se tady sešla i celá její rodina, bratr Felix a také její rodiče, táta Felix Slováček (80) a maminka Dáda Patrasová (68), kteří svoji dceru přišli podpořit.

My jsme se s Aničkou sešli ještě během příprav v backstagi, kdy už měla hotový účes a make-up. "Chtěly jsme s mojí kadeřnicí, aby to bylo takové punkové," vysvětlila. Jevištní model od Eriky Příhodové v tu dobu na sobě ještě neměla. Když jsme ho pak viděli na pódiu, byli jsme trochu překvapení, ale ukázalo, že má druhý plán. Po samotném křtu totiž Anička odložila sukni a předvedla parádní akrobatické kousky a ve vzduchu u nich zvládla i zazpívat.

"Turné zatím neplánuji, není na něj čas, takže to byl ojedinělý koncert. Mám na programu vystoupení, ale v rámci jiných projektů, s bratrem a s tátou. A hlavně potřebuju volno, odpočinout si, věnovat se sama sobě, nabrat sílu, cítím se teď trochu vyhořelá," vysvětlovala zpěvačka, která ve videu promluvila i o přípravě desky či svých spolupracovnících.

Reklama

Další články

Načítám