Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci britské princezny Kate se dočkali, na světě je první snímek od doby, kdy se manželka prince Williama ze zdravotních důvodů na čas stáhla z veřejného života. Rušno kolem ní ale bylo snad víc, než když je v plné práci.

Princezna v lednu podstoupila operaci břicha, palác neupřesnil, o jaký zákrok šlo. Pouze uvedl, že Kate čeká několikaměsíční rekonvalescence. Tak dlouhá doba na zotavení její fanoušky vyděsila a začalo se spekulovat o vážnosti princeznina stavu. Další vodou na mlýn spekulací a také konspirací bylo Williamovo zrušení účasti na důležité únorové akci, uvedl tehdy, že z osobních důvodů. Stalo se snad s Kate něco vážného? ptali se lidé. Palác ovšem mlčel.

Poté se snažil uklidnit fanoušky rodinným snímkem Kate a dětí, který ale nadělal víc škody než užitku. Ukázalo se totiž, že byl upravovaný, načež ho z nabídky stáhlo několik světových agentur a princezna se omlouvala.

V pondělí si ale čtenáři britských deníků The Sun či Daily Mail či amerického webu TMZ mohli přečíst, že se Kate po boku manžela objevila ve svém oblíbeném farmářském obchodě, a později přibyla i fotka. Pár je zachycený zdálky a snímek je přiblížený, ale zdá se, že princ i princezna jsou v dobrém rozpoložení, oba se usmívají. Zda tato fotka fanoušky přesvědčí o tom, že je Kate v pořádku, je otázka…

Na veřejnosti na oficiálních akcích by se podle dosavadních informací měla objevit po Velikonocích.

Reklama

Další články

Načítám