Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci královské rodiny s nadšením sledují vše, co se kolem jejich oblíbenců šustne. Aktuálně jsou ale dost nervózní hned z několika důvodů. Kensingtonský palác je v souvislosti s nedávnou operací vévodkyně Catherine na informace dost skoupý. Nepomáhají ani spekulace o tom, že manželství nejoblíbenějšího páru Velké Británie má být v krizi. K jejich úlevě se Kate (42)William (41) rozhodli promluvit a uvést vše na pravou míru.

Britská média, například Daily Mail s odvoláním na informace Sunday Times, informují o tom, že William a Kate jsou „otřeseni a zničeni“ spekulacemi o jejich manželství, které se v posledních dnech a týdnech objevily na sociálních sítích. A chystají se k celé věci postavit čelem. Příští měsíc, kdy se po delší pauze znovu objeví na veřejnosti, prý promluví o zdravotním stavu princezny z Walesu.

„V souvislosti s veřejností chtějí být pokud možno co nejotevřenější. S ohledem na to se dá předpokládat, že při nejbližší příležitosti promluví o tom, co lidi chtějí slyšet,“ řekl zdroj deníku Sunday Times v souvislosti s tajnostmi kolem princeznina zdravotního stavu a zotavení po nedávném zákroku. Princezna Kate se oficiálně neukázala na veřejnosti od té doby, co 16. ledna podstoupila operaci břicha, což následně vedlo k tsunami spekulací o jejím zdravotním stavu.

Těm nahrál i fakt, že se vévodkyně nedávno omluvila za rodinnou fotografii zveřejněnou Kensingtonským palácem na Den matek. Tu odmítlo šest předních světových obrazových agentur kvůli obavám, že byla upravena. Což Kate ve svém vyjádřením také potvrdila. Prý jako amatérská fotografka čas od času experimentuje s úpravami.

Fanoušci královské rodiny nyní doufají, že zvěsti o tom, že se oblíbený pár znovu chystá mezi lidi, se zakládají na pravdě. Stejně jako to, že promluví o tom, co zajímá celý svět. A dají tak sbohem všem spekulacím a konspiračním teoriím, které se v posledních měsících vyrojily. Podle dostupných informací plánují také zveřejnit nové rodinné foto. Do světa ho chtějí pustit u příležitosti oslavy narozenin prince Louise, které připadají na 23. duben.

Reklama

Další články

Načítám