Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do prostor pražského O2 universa, kde probíhal již 33. ročník hudebních Cen Anděl, dorazila i zpěvačka a herečka Eva Burešová (30). Ta se po boku svého partnera Přemka Forejta (37) ukázala v šatech, které na sebe strhly velkou pozornost.

Dokonce prý s sebou nesly určité tajemství, jak oblíbená tmavovláska prozradila. „Já mám z toho radost. Moje stylistka si s tím dala velkou práci. Mám tam schovanou takovou věc, kterou brzy zveřejníme. Není to ale těhotenské bříško, prosím vás. To, že jsem se najedla do uplých šatů, nenaznačuje nic takového. Mám z toho radost. Andělé jsou přesně ta akce, kde se umělci mohou vyblbnout,“ smála se Eva v rozhovoru pro Super.cz.

Celý večer se nesl v duchu hudby, ostatně šílí i fanoušci Evy. Zpěvačka totiž už v květnu vydá nové písně. „Budeme pouštět do světa dva singly, je to úplně něco nového. Rozhodla jsem se, že se nenechám ovlivňovat některými lidmi, kteří mi říkali, co mám vydávat. Řekla jsem si, že se vrátím k tomu, proč jsem chtěla zpívat. Chtěla jsem vyjadřovat své pocity. Ta deska bude to, co jsem chtěla dělat já,“ dodala s úsměvem Eva Burešová.

Reklama

Další články

Načítám