Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) se ozvala fanouškům svého manžela, aby je informovala o tom, jak je na tom s přípravami na otevření muzea Villa Gott, které vznikne v sídle Karla Gotta (†80) na pražské Bertramce. Už na podzim se na Bertramku měli podívat první fanoušci našeho nejúspěšnějšího zpěváka, bohužel se tak ale nestane.

„Jak víte, plánovala jsem, že letos na podzim otevřu náš dům, který jsem pojmenovala na počest mého manžela Villa Gott, vám, milým Karlovým fanouškům. Plány a přípravy jsem spolu se svým týmem rozjela naplno. Chci vám náš domov ukázat autenticky, tak, jak ho měl Karel rád a jak v něm žil, včetně všech důležitých detailů a zajímavostí, o které bych vás nerada ochudila. A to bohužel ještě nějakou chvíli potrvá, tedy déle, než jsme všichni předpokládali a plánovali,“ napsala na sociálních sítích Gottová.

Ta prosí fanoušky o trpělivost, otevření se totiž odkládá až na příští rok. „Už teď bohužel víme, že do letošního podzimu nebudeme moci vilu nachystat a veřejnosti zpřístupnit. Prosím vás tedy o trpělivost. Villu Gott vám určitě otevřeme, jen termín musíme posunout až na polovinu roku 2025,“ upřesnila vdova po Karlu Gottovi s tím, že věří, že toto pro ni nelehké sdělení všichni pochopí.

Pro fanoušky si ale přeci jen připravila i jednu radostnou zprávu. A to vzpomínkový koncert na Karla Gotta. „O vzpomínku na Karla letos na podzim určitě nepřijdete. Nemůžeme a ani nebudeme opomíjet tento významný rok Karlových nedožitých 85. narozenin a 5. výročí jeho odchodu,“ napsala Gottová, která 5. listopadu uspořádá v O2 aréně vzpomínkový koncert „Karel Gott - jeho písně žijí dál“.

„Vystoupí zde celá řada hudebních hvězd, i zcela nečekaných. A už teď mohu slíbit, že vám alespoň trochu atmosféry z Villa Gott do O2 areny přeci jen přeneseme. Bude mi ctí, když si Kájovy nádherné písně připomenete spolu s námi. Věřím, že budete z koncertu nadšeni a posunutí otevření Villy Gott mi odpustíte,“ uzavřela.

Související témata:
Villa Gott

Reklama

Další články

Načítám