Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní guru Super.cz Filip Vaněk (46) se vyjádřil k modelům na udílení světových cen Grammy. Kdo by čekal slova obdivu k světovým hvězdám, bude překvapen. Filip byl šokován a tvrdí, že modely na udílení cen Český slavík byly proti tomu velkou parádou.

„Na udílení cen Grammy jsem se těšil. Hlavně na róby a kreativitu oceněných či nominovaných. O to větší zklamání přišlo při procházení jednotlivých outfitů. Mnohé modely si nezadaly s našimi v rámci udílení cen Český slavík, a dokonce někteří naši módní hříšníci ještě v kontextu s modely na Grammy vyznívají jako příčetní,“ řekl Super.cz Vaněk.

„Pár příjemných okamžiků tam bylo. Tou nejlepší byla Miley Cyrus (31) se všemi svými převleky tohoto večera. Ať už to byl její příchod na rudý běhoun v outfitu Johna Galliana pro Maison Margiela, vytvořený ze stovek zlatých spínacích špendlíků, nebo její famózní vystoupení, během kterého vynesla stříbrné dost odhalující šaty od Boba Mackieho, které perfektně podtrhovaly její performance na jevišti. Třešničkou na dortu byl pak její finální look v čokoládové barvě s velkým boa od Gucci,“ popisuje Vaněk.

Foto: Super.cz, Profimedia.cz
Miley Cyrus a její úchvatné róby

To je ale snad jediné, co Vaněk pochválil. „Pak už bychom dobře oblečené hledali lupou. Snad jen outfit Christiny Aguilery neměl žádnou chybičku a doplňoval jej skvěle i účes,“ žasne stylista.

„Mezi dobře oblečené patřila Céline Dion (56), OprahMeryl Streep (74), o které se postaral módní dům Valentino,“ doplnil Filip.

A kdo naopak pohořel? „Outfity Kylie Minogue (55) a mnohonásobně oceněné Taylor Swift (34) byly nemastné neslané, vlastně neurazily, ale nebyly ani dechberoucí. Přitom u Taylor stačilo málo. Vynechat černé rukávy a náhrdelníky a použít například černé latexové kozačky zahalující celé nohy a hned by měl výsledný efekt koule,“ vysvětluje Vaněk.

„A teď to, na co všichni čekáme, a to je ta přehlídka trapnosti, zoufalství, za kterým patrně stojí snaha na sebe upozornit a urvat v tak obrovské konkurenci umělců vteřiny na slunci,“ říká rázně stylista.

„Za hastroše večera prohlašuji Sida Wilsona a o cenu se podělí s Nene L.A. Shiro, Jelly Rollem, který si na Grammy odskočil asi z Hornbachu, a Shawnem Everettem, kterému při volbě outfitu na tento významný večer hráblo,“ usmívá se Vaněk.

Toho nenadchla ani topmodelka Heidi Klum (50). „Tento outfit by perfektně zapadl mezi naše hvězdičky obrážející právě plesovou sezonu v českých luzích a hájích. Na jakýkoli ples rybářů by se hodila i dědička hotelového impéria Paris Hilton,“ dodal Vaněk.

„Snad noc Oscarů 11. března nabídne něco víc,“ doufá na závěr stylista.

Reklama

Další články

Načítám