Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Lašková (34), tehdy ještě Kratochvílová, se v roce 2013 stala první Miss, která měla krátký sestřih. A ten ještě ani dlouho poté neopustila. Před časem se ale rozhodla, že si vlasy nechá opět dorůst. A to jí vydrželo až dosud, kdy se odhodlala k velké změně.

Loňský rok byl pro Gábinu Laškovou rokem velmi náročným. V únoru si moderátorku Hlavních zpráv na Primě zavolalo vedení a oznámilo jí, že kvůli personálním změnám může buď nastoupit do pořadu Showtime, nebo odejít. „Respektuju rozhodnutí ze strany Primy a CNN Prima News a děkuji za nabídku setrvat na jedné palubě. Rozhodla jsem se ji však odmítnout, a tedy zcela odejít,“ napsala si později na sociální síť Gábina, která se tak začala naplno věnovat hlavně své rodině. Další velká příležitost zatím stále nepřišla, v polovině roku se navíc Gábina svěřila i s tím, že ji trápí velké zdravotní problémy.

„Migréna, teď mi dala zabrat tři dny. Vždy v období před menstruací. Začne aurou, kdy mě doslova bolí vidět. Před očima mi blikají světla, takové oblouky, špatně vidím. Do dvaceti minut přijde bolest, tupá a neuvěřitelně silná. Většinou ji prozvracím a chci jen tmu,“ uvedla. Není tak divu, že do nového roku chce Gábina vykročit s novou energií a novými nadějemi, a k tomu často patří i změna vizáže. Moderátorka na svém účtu na sociální síti své fanoušky nejdříve navnadila na změnu, kterou si nechává provádět se svými vlasy.

„Tak dlouho jsem chtěla mít dlouhé vlasy, až to nestálo za to. Pár protenčených pramenů bez špetky energie, žádný šmrnc, takže pryč s tím. Potřebovala jsem změnu, a to pořádnou. Jelikož jsem ale zbytek dne lítala v čepici, nestihla jsem to pořádně zdokumentovat, a když už, tak už. Takže zítra!“ napsala ve čtvrtek a všechny nechala v napjatém očekávání, s jakou změnou nakonec přijde. A ve finále nebyla změna až tak radikální, úplně nakrátko Gábina není.

„Mohlo to být po ramena, ale já se toho nebála. Chtěla jsem takové francouzské mikádo, ale aby mi šel culík. Ofina je delší a variabilní – jde na patku, dozadu, ale i do čela. Takhle jsou vlastně jen vyfénované, bože, jak já jsem spokojená! Co teprve až na ně vezmu kulmu,“ pochvalovala si nadšená moderátorka, která se hned pochlubila několika fotkami svého nového sestřihu.

Reklama

Další články

Načítám