Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po opuštění televizní obrazovky se Gabriela Lašková (34) vrací k modelingu. Byli jsme už u její první módní přehlídky po letech, kdy předváděla pro návrhářku Tatianu Kovaříkovou, v sobotu se stala hvězdou několika show v rámci Czech Fashion Weeku v Teplicích. Dokonce předváděla i plavky.

"To jsem se ale necítila úplně komfortně," přiznala Super.cz Gábina, která se zahalila do plážových šatů tak, že bikiny nebyly skoro vidět. Přitom sama občas na sociálních sítích snímky v plavkách postuje. "To mám ale sama pod kontrolou a plavky jsem s Fashion Islandem naposledy předváděla jako Česká Miss. Myslím, že to bylo na dlouho naposledy, radši tělo zahaluji, než odhaluji," vysvětlovala.

Daleko lépe jí prý bylo ve svatebních šatech, ostatně sama je šťastně vdaná, takže si vždycky může s nostalgií zavzpomínat na svoji vlastní svatbu. "Přehlídky mám ráda, užívám si, že mám víc možností. Nabídky přicházejí a mě to těší," svěřila Gábina, která už se těší na prázdniny, které stráví se svojí rodinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám