Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když loni naskočila do své role v komedii Vy jste žena, pane v domovském Divadle na Vinohradech, zdálo se, že má to nejhorší za sebou. Simona Postlerová (†59) se těšila na první vnouče a nadšeně mluvila o nových rolích. O to víc nyní všechny zasáhla zpráva o její náhlé smrti.

„Strašně se těším na ten nový život, mělo by to být začátkem června,“ prozradila loni v lednu Super.cz oblíbená herečka a dabérka. Ve videu nám povyprávěla i vtipnou historku, jak jí své těhotenství dcera oznámila.

Postlerová neskrývala své nadšení z nových pracovních příležitostí, které jí milované divadlo přineslo.

„Naskočila jsem později, protože jsem zkoušela dvě věci najednou, ještě komedii se Simonou Stašovou. Nebylo by zodpovědné věnovat se oběma, proběhla tam i domácí příprava. Ale moc mě to baví a je mi tady hodně dobře. Dokonce si zazpívám, což už jsem dlouho nedělala, i když jsem zpívala třeba v muzikálu Chicago,“ svěřila se.

Simona Postlerová v loňském rozhovoru pro Super.cz

Nebýt toho, že nějaké to kilo shodila a byla v té době ještě štíhlejší než kdy před tím, nic nenasvědčuje tomu, že se zotavila z vážné nemoci. Ta ji na měsíc a půl vyřadila z běžného života a odstřihla ji od práce, kterou tolik milovala.

„Měsíc a půl, v říjnu a v listopadu, jsem měla postcovidový syndrom, byl v tom i zápal plic. Takže váha mi spadla. Budu si muset dávat víc dortíků,“ svěřila se Super.cz sympatická herečka.

Další články

Načítám