Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z náhlé smrti herečky a dabérky Simony Postlerové (†59) se nemohou vzpamatovat nejen její kolegové a fanoušci, krutě zasáhla hlavně její nejbližší. Tragická zpráva zastihla nepřipravenou i její maminku Janu Postlerovou.

„Nechci o tom, co se stalo, vůbec mluvit. Je mi hrozně zle, nechci o tom mluvit,“ řekla TN.cz maminka známé herečky, která je vyhledávanou hlasovou poradkyní. V tu chvíli se jí přitížilo natolik, že byla připravena volat záchranku. S ohledem na vážné zdravotní problémy, které ji sužují, se bohužel není co divit.

„Doktoři mě připravují, že mi dávají nějaké prášky, aby ty orgány, které už nefungují, jakžtakž fungovaly. To je věc doktorů a já se o to nezajímám. Jsem poslušná, mám tři doktory, a co mi řeknou, to prostě splním. A to samé chci od svých žáků,“ prozradila v rozhovoru pro web České důchody Postlerová, která je i přes požehnaný věk pracovně velmi vytížená a aktivní.

„Když přijdu domu, lehnu a spím! Nemám čas vůbec na nic, to se nedá, je toho hrozně moc. Každý den pořád něco je. Musím všude jezdit taxíky, měla jsem mozkový infarkt a zlomený obratel, takže toho moc neujdu. Nedojdu daleko, nemůžu MHD, tak jezdím taxíkem,“ doplnila.

Se svou dcerou a její rodinou podle všeho moc času netrávila. Bylo veřejným tajemstvím, že vztahy mezi nimi byly napjaté a nic moc na tom nezměnila ani radostná novinka. To když se Simoně Postlerové loni narodilo první vnouče, které přivedla na svět dcera Magdaléna. O tom, že herečky nebyly příliš v kontaktu, svědčí i slova paní Jany.

„Vánoce neslavím, mě to nezajímá. Nemám ráda Vánoce. Jsou to takové svátky, že lidé si popláčou u stromečku, sejdou se a všechno je to dobré, a pak se zase hádají celý rok. Ne všichni, ale prostě oslavy a tohle všechno vůbec není pro mě,“ řekla s tím, že neslaví ani narozeniny. Nikoho z rodiny nezmínila ani ve chvíli, když měla říct, co jí dělá největší radost.

„Zvířata a práce. Když někdo začne dobře pracovat jako moderátor nebo když mi poděkuje nějaký manažer, že mu to pomohlo, tak jsem ráda, to mě nabije. To stačí,“ svěřila se loni v listopadu.

„Bez zvířat to nejde, zvířata jsou úžasná, to jediné bych doporučila. Pořiďte si jakékoliv zvíře, kočičku nebo pejska, choďte ven a povídejte si se zvířátky. To je nejlepší, co může být. Zvířata jsou pro mě naprosto všechno,“ doplnila Jana Postlerová, která aktuálně zažívá hodně smutné chvíle. A rozhodně není schopná říct, co bude dál. Otazníky visí například nad tím, kdo se postará o syna známé herečky, který trpí autismem.

Další články

Načítám