Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se ve společnosti objevuje jen málokdy. Agáta Hanychová (39)Ornellou Koktovou (31) výjimečně vyrazily spolu, když se otevírala nová prodejna, které jsou patronkami. Probrali jsme i téma jejich společného pořadu na placené platformě, kde vydělávají částky snů.

Agáta si akce vybírá, nepotřebuje je vymetat ani kvůli popularitě. Úplně jí stačí její sociální sítě. „Musí to stát za to, abych vylezla a opustila svoji komfortní zónu, čímž myslím Suchdol a svůj dům. Moc nikam mezi davy nechodím,“ vysvětlovala s tím, že ale netrpí sociální fóbií.

„Když o tobě denně vyjde deset článků, z nichž devět není pravda, tak nikam chodit nechceš, protože by jich nevyšlo deset, ale třicet. Ale hlavně jsem neudělala nic zásadního, co bych měla hlásat do světa,“ domnívá se Hanychová.

Vším ze svého života zásobuje své sledující na sociálních sítích, ale i na placené platformě spolu s Ornellou Koktovou. Tam už mají v tuto chvíli 5664 odběratelů, kteří jim platí 6 eur měsíčně. Když se to v současném kurzu koruny sečte, vyjde vám krásných více než 860 tisíc korun měsíčně, takže i vzhledem k dalším placeným spolupracím mohou být obě trojnásobné maminky za vodou.

Ano, prý vyděláváme miliony. Když si to každý vezme, vynásobí těmi eury a spočítá, vyjde mu opravdu hezká částka. Ta se ale dělí mezi mě, Ornellu, produkci a ještě Herohero, tak nám z toho zbyde opravdu kousínek. Nejsou to takové částky. Mě hlavně baví ten projekt, který jsme s Ornellou vymyslely,“ tvrdí Agáta. Platforma si podle oficiálních údajů účtuje 10 procent z vydělané částky plus DPH, takže na ostatní i tak zbude víc než tři čtvrtě milionu korun.

Pokud jde o placené platformy, Agáta si sama jeden z podcastů předplatila, ale lituje toho. „Čestmíra Strakatého jsem si předplatila, protože má nejvíc sledujících. Ale není to pro mě. Nemám moc ráda mužské rozhovory. Dá se na něj koukat krásně, ale klidně bych to mohla mít bez zvuku. Neoslovilo mě to. Mám radši holčičí povídání a ty chlapy už se mi nechce poslouchat,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám