Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nějakou dobu se šíří informace, že Charlotte Štiková (27) okrádá lidi na internetu, kde prodává věci, přičemž si nechá zaplatit, avšak produkt neodešle. K celé situaci se poprvé vyjádřila Ornella Koktová (31), která přiznala, že se sestrou aktuálně není v bližším kontaktu.

„Se ségrou to teď máme těžší. Dokonce vyplouvají hrozné kauzy, že na svém Instagramu prodává věci, ale lidem to neodesílá. Nikdy jsem o tom nemluvila a ani to neměla v plánu, ale neviděla jsem ji asi rok. Má pořád nějaké jiné telefonní číslo a psala mi i nějaká holka, že si od ní něco koupila, ale neodeslala to a zablokovala si ji. Slečna se mě ptala, jestli bych jí s tím nepomohla. Tak jsem řekla, že jsem ji rok neviděla a nemám na ni ani já a ani táta telefon,“ svěřila se Ornella v podcastu Agáta a Ornella s tím, že už jednou své sestře z tohoto průšvihu pomohla.

„Myslím, že nás jako rodinu dost odstřihla, a hodně mě to mrzí. Byly Vánoce a já mám pocit, že jsme si ani nenapsaly. Je to docela extrém a vnímám to jako velký průšvih. Už jednou ho měla, všechno jsem zahladila, všechny lidi jsem vyplatila a znovu to dělat nebudu. Ona se mi zapřisáhla, že už to neudělá, že to byla blbost. Teď to nedodržela a já nemůžu donekonečna řešit nějaký prů*ery. Mrzí mě to, ale letos jí bude osmadvacet, je dospělá a hotová ženská, není jí patnáct,“ řekla Ornella se slovy, že celá situace je těžká i pro jejich babičku, která to vnímá jako ostudu pro celou rodinu. S tím ale Ornella nesouhlasí. Zároveň lidem doporučila, aby si od Charlotte nic nekupovali.

„Já to nevnímám jako naši ostudu, ty za toho člověka nemůžeš a neručíš. Hodně mě to mrzí a doufám, že se vzpamatuje a vyřeší si to. Je to hrozné takhle říct, ale asi bych všem doporučila, aby si od ní nic nekupovali,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám