Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adéla Gondíková (50) pracuje o sto šest. Moderuje v rozhlase, hraje v divadle a provází důležitými galavečery. Někdy se ale stane, že se jí akce vlezou do jednoho termínu. Charismatická brunetka si nyní dupla u vedení, aby problém vyřešila.

Jednalo se totiž o to, že 20. 4. bude opět v Kongresovém centru v Praze již třetí Galakoncert Orchestru Karla Vlacha a hostů, který by ráda moderovala. Tentokrát s orchestrem za zády zazpívá Hana Holišová (43), Václav Noid BártaTereza Mašková (28). V onen sobotní večer ale měla mít Adéla premiéru v pražském Divadle Palace.

Adéla se tak poprvé v životě v tomto směru ozvala, aby premiéra v divadle byla kvůli galakoncertu přesunuta o den později.

Je to divné, ale šlo to. My se na všem domlouváme dlouho dopředu. Já už mám na příští jaro skoro veškeré pracovní termíny. Vím, co kdy kde bude a dá se s tím v tu dobu ještě šoupat. Vzhledem k tomu, že jsme se o orchestru bavili už před rokem, když jsme dělali první koncert, už jsme věděli, kdy bude ten vánoční koncert a teď tento jarní, tak jsem to konzultovala s naší divadelní ředitelkou a ta mi řekla, že to teda šoupne, i když sobota je sobota, tak my tu premiéru v Divadle Palace budeme mít v neděli,“ popsala Adéla Super.cz zákulisní situaci.

Co se týče zpěvu, tak za zpěvačku se Adéla rozhodně nepovažuje, i když jsme ji vídali hrát a zpívat v muzikálu Mamma Mia! Třetí galakoncert se ponese v rytmu muzikálových a filmových písní. Lze tedy očekávat, že se diváci dočkají i Adélina pěveckého vystoupení. „Mám fakt radost, ten podtitul je nám všem blízký. V tom muzikálu všichni byli, smějeme se u těch písniček. Tentokrát ti diváci určitě budou tančit dřív, Kongresáč to dovoluje,“ dodala se smíchem Adéla Gondíková.

Reklama

Další články

Načítám