Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a herečka Adéla Gondíková (50) je už přes čtyři roky vdaná za Jiřího Langmajera (57). Poprvé se viděli během natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě. Adéla se nenechala zastrašit ani tím, že jí tehdy všichni říkali, že herec dokáže být velmi nerudný. To se ale během let změnilo.

Dnes mají velmi spokojené manželství, a Adéla si zvykla dokonce i na to, že její choť je velký hypochondr a milovník různých léků a vitamínů. „Já se tomu mnohokrát hodně směju. Já jen slyším ty zvuky, to křupání těch léků. To se děje i v noci, třeba ve tři v noci. Tak si říkám, co může jíst v noci. On si vždycky lupne nějaký vitamínek, ale všechno je to prý příroda,“ smála se moderátorka v našem pořadu Superchat.

Superchat s Adélou Gondíkovou: Promluvila o manželství s Jiřím Langmajerem, o dceři Nele a také o nové roli v Ulici

O zábavu má v manželství tak každý den postaráno. „Já na zemi nacházím pořád nějaký prášek, vypadá to jako mouka, tak si říkám, proboha, snad nebere drogy. Nebo ty prášky nacházím v kapsách, on už to nedává ani do krabiček, protože zrovna ten prášek je potřeba si vzít třeba třikrát denně, tak si to dá rovnou do kapsy,“ dodala. Na celý Superchat s Adélou Gondíkovou se podívejte ve videu uprostřed článku.

Reklama

Další články

Načítám