Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svým modelem tentokrát zastínil i přítomné dámy. Přípravu na slavnostní premiéru nové romantické komedie Lítá v tom většina známých tváří nepodcenila a na uvedení nového snímku dorazila náležitě oblečena. V kině nechyběl ani Milan Peroutka (34), který byl tento večer rozhodně nepřehlédnutelný.

Zpěvák pro film nazpíval oficiální píseň, a tak na slavnostní premiéře nemohl chybět. Z nabídky měl samozřejmě velkou radost. „Jak bych nebyl nadšený, moje první filmová písnička v životě a taková pohodovka. Když jsem šel ze studia, nemohl jsem tu nakažlivou melodii vypustit z hlavy,“ řekl Super.cz Peroutka a na událost se opravdu vyfiknul.

Zpěvák dorazil ve výrazném fialovém modelu. „Oblek jsem si zapůjčil ze showroomu a byl od Gucciho, takový kousek asi není nutné mít v šatníku,“ dodal Peroutka. S partnerem se dokonce i barevně sladil, a zatímco Milan oblékl výrazný oblek, Dominik měl ve stejné barvě boty a sladěné triko. Přítomné dámy tak Peroutku svými modely jen těžko doháněly.

Herečka Anna Polívková (45) vsadila na stříbrnou a oblékla třpytivý svetřík, ke kterému si vzala černou obepnutou sukni, a třpytivé měla i silonky a střevíčky. Celý model doplnila lesklou kabelkou a modrými doplňky.

Oděv hodný filmové premiéry oblékla herečka Zuzana Stavná, která se v kině objevila ve výrazných červených šatech s odhalenými zády. Zato herec Kryštof Hádek (42) si s přípravami příliš hlavu nelámal a dorazil ve svetru. Za šedou myšku pak byla Mariana Prachařová, která dorazila v černém oversize modelu. Kdo se na premiéře objevil, na to se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám