Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S příchodem první sněhové nadílky dýchla vánoční atmosféra snad na každého. Milan Peroutka (34)se svou kapelou Perutě uspořádal na první adventní neděli pro své fanoušky koncert. A jednou z podmínek pro hosty byl vánoční dress code, který zpěvák samozřejmě dodržel.

Na pódiu se totiž objevil v party flitrovém oblečku. Pro své vystoupení zvolil Milan zdobenou černou košili, ke které obléknul stejné kalhoty. V luxusním modelu od belgického módního návrháře byl rozhodně nepřehlédnutelný. „Vánoční outfit jsem si nenechával šít, ale model mám zapůjčený od Dries Van Noten. Není to poprvé,“ svěřil se Peroutka, který rozzářil večírek v košili za 895 eur a kalhotách za 1145 euro, celý model, který na sebe na koncert oblékl, se tak vyšplhal skoro na 52 tisíc korun.

„Vánoční koncert jsem si s fanoušky neskutečně užil. Anička Slováčková, se kterou jsem nazpíval vánoční duet, dorazit nemohla, nechyběla ale Míša Tomešová se syny a Justýna Drábková, se kterou jsme pokřtili nový videoklip, který půjde ven 6. prosince, zahrála si v něm totiž hlavní roli,“ řekl Milan Peroutka, který měl na místě také svého partnera Dominika, který zpěváka potěšil obřím pugétem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám