Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sacha Baron Cohen a jeho manželka Isla Fisher oznámili, že se jejich cesty rozdělily. K rozchodu přitom mělo dojít už loni. Zdroje z okolí páru tvrdí, že jejich vztah byl bouřlivý už několik let před oznámením, které mnohá média označují za „šokující“.

Například podle britského Daily Mailu, který cituje svůj zdroj, to bylo v jejich manželství nahoru a dolů už delší dobu. „Potíže nastaly, když se pár odstěhoval do Austrálie, aby mohla být Fisher, která odtud pochází, blíž rodině. Ale Sacha tím zůstal daleko od svých přátel,“ tvrdí člověk z okolí slavného páru.

Cohena prý rozchod hluboce zasáhl, ani pro Fisher není snadný. Nerozešli se ve zlém, stále jsou prý mezi nimi vřelé city. Nyní pracují na co nelepší dohodě, která by upravila péči o jejich tři děti, které jsou pro pár prioritou.

Za rozchodem podle stejného zdroje nestála nevěra a ani nyní se prý žádný z nich s nikým novým nestýká.

Cohen a Fisher se seznámili v roce 2002 na party v Austrálii, o dvě léta později se zasnoubili. Isla poté konvertovala k judaismu, židovská svatební ceremonie se konala v Paříži v roce 2010. Manželé žili střídavě v USA a Velké Británii, v roce 2020 se přestěhovali do Austrálie.

Reklama

Další články

Načítám