Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadalo to, že jejich manželství je pevné jako skála, lifestylové a bulvární magazíny o nich psaly jako o jednom z nejpevnějších svazků. Platilo to do loňského roku, kdy se Sacha Baron Cohen a Isla Fisher v tichosti rozešli. Strávili spolu víc než dvacet let, z toho 14 v manželství.

Závažné prohlášení manželé vydali u společné fotografie z tenisového kurtu. „Po dlouhém tenisovém mači, který trval přes dvacet let, jsme složili rakety. V roce 2023 jsme společně požádali o rozvod našeho manželství. Soukromí pro nás vždy bylo prioritou, navždy nás bude spojovat naše oddanost a láska k dětem,“ uvedli s prosbou o klid pro rodinu. Cohen a Fisher mají tři děti.

Oznámení přichází krátce poté, co Cohena jeho herecká kolegyně Rebel Wilson obvinila z nevhodného chování na place. Údajně jí během natáčení filmu v roce 2016 řekl, aby se svlékla, také uvedla, že po ní měl chtít, aby mu strčila prst do zadku. Popsala to v memoárech Rebel Rising. Podle přátel mělo být obvinění poslední kapkou v rozhodnutí zveřejnit zprávu o rozvodu.

Deník The Sun uvedl, že Isle začalo být trapně a rozhodla se zveřejnit informaci o rozvodu, aby chránila vlastní kariéru a reputaci, uvedl zdroj zmíněného deníku. Cohen všechna obvinění Wilson odmítl.

Reklama

Další články

Načítám