Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třikrát stříbrný tanečník ze StarDance Marek Dědík (41) se tak jako každý rok pochlubil krásnými vánočními fotkami. Na snímcích nejen u stromečku pózovali jeho manželka Tereza a synové Bertram Josef (6) a Dorian Marek (3).

„Letos jsme focení pojali velmi společensky a dalo nám zabrat sehnat pro oba kluky sametová saka a motýlky ve stylu StarDance,“ řekl Super.cz Dědík. Výsledek ale stojí za to a tanečník farářky Martiny Viktorie Kopecké nebo hereček Pavly Tomicové a Jitky Schneiderové ze StarDance mohl být spokojen.

O Vánocích čeká Dědíka jen krátký odpočinek. „Letos nám Vánoce přijdou velmi krátké. Mám plno pracovního vytížení nejen v Česku, ale skoro každý druhý týden i v zahraničí jako porotce a trenér na mezinárodních kempech,“ prozradil.

Předvánoční atmosféru minulý týden nasávali na horách. „O 3. adventním víkendu jsme byli ve Špindlerově Mlýně se svými kamarády a známými, kluci se učili lyžovat,“ chlubil se Dědík, který sice v letošní StarDance chyběl, bedlivě ale sledoval každý přenos.

„Letošní 12. ročník byl za mě velmi povedený, jelikož všichni tanečníci a jejich VIP osobnosti měli vysokou kvalitu. Tanečně mě nejvíce zaujala Iva Kubelková a její taneční partner Martin Prágr, kteří předváděli naprosto dokonalé výkony, ale bohužel se neprobojovali ani do finále,“ uzavřel Dědík.

Reklama

Další články

Načítám