Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník Marek Dědík (41) a herečka Pavla Tomicová (61) spolu před lety skončili na krásném druhém místě v taneční show StarDance. Sem tam si zatančí i dnes, videem jednoho z tréninků se Dědík pochlubil na sociální síti.

Tanečník přiznal, že chyby dělal spíš on. „Po šesti letech a choreografii jsem zapomínal více já, ostuda,“ přiznal. Tomicová také vypadá úplně jinak, než v dobách StarDance. „Trochu se mně změnila partnerka,“ vtipkoval Dědík. Tomicová totiž výrazně zhubla a je štíhlá jako laňka. Herečka zhubla celkem čtyřicet kilo, na parketu se tak pohybuje mnohem ladněji.

S Dědíkem ji už příští rok čeká řada vystoupení. V letošním StarDance jsme sice Marka Dědíka neviděli, soutěž ale bedlivě sledoval. „Všichni tanečníci a jejich VIP osobnosti měli vysokou kvalitu. Tanečně mě nejvíce zaujala Iva Kubelková a její taneční partner Martin Prágr, kteří předváděli naprosto dokonalé výkony, ale bohužel se neprobojovali ani do finále,“ řekl Super.cz Dědík, jenž skončil ve StarDance celkem třikrát na druhém místě. Naposledy s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou.

Reklama

Další články

Načítám